Konsoll-vinduet, med en loggmelding markert og detaljer i det nederste panelet.

Kontroller systemet ditt

Konsoll samler loggmeldinger som genereres fra maskinen din og tilkoblede enheter, og du kan bruke disse meldingene til å sjekke maskinens ytelse og løse problemer.

Slik viser du loggmeldinger

Viser arkivering av et søk i Konsoll etter angivelse av søkekriterier.

Finn akkurat det du trenger

Bruk et søkeord for å finne loggmeldinger og aktiviteter som passer med det du trenger. Du kan til og med arkivere søkene dine til senere bruk.

Slik finner du loggmeldinger

Konsoll-vinduet, med wifi.log-rapporten markert og detaljer nedenfor.

Identifiser og del

I tillegg til loggmeldinger kan du også vise rapporter for systemaktivitet og dele disse rapportene med en supporttekniker eller en annen person som hjelper deg med å løse et problem.

Slik deler du rapporter

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Konsoll, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.