Klasserom-vinduet som viser elever markert for en klasse. Knappene Legg til og Avbryt vises øverst i invitasjonspanelet.

Opprett en klasse raskt

Du kan raskt opprette en klasse og invitere andre til å bli med.

Slik oppretter du din første klasse

Klasserom-vinduet på iPad med knappen Skjermer framhevet. Skjermen for enkeltelever vises på nedre del av skjermen.

Vis skjermer

Vis skjermene til elevene for å sørge for at de jobber med det de skal.

Slik viser du skjermene til alle elevene dine

Naviger-panelet i Klasserom-vinduet som viser en gruppe markerte elever over to mål som kan velges – Bøker og Safari.

Åpne en nettside eller EPUB-bok for elevene

Åpne en bestemt nettside eller EPUB-bok for å undervise elevene i et bestemt emne.

Slik åpner du et nettsidebokmerke, et EPUB-kapittel eller et iTunes U-kurs

Bla gjennom Brukerveiledning for Klasserom for iPad ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.