Apple School Manager

Apple School Manager er en enkel nettbasert portal for IT-administratorer som gjør det raskt og effektivt å rulle ut Apple-enheter som organisasjonen har kjøpt direkte fra Apple eller fra en deltakende Apple-autorisert forhandler eller operatør. Du kan registrere enheter automatisk i MDM-løsningen uten å måtte håndtere enhetene fysisk eller forberede enhetene før brukerne får dem.

Ved hjelp av MDM kan du forenkle oppsettsprosessen for brukere, konfigurere enhetsinnstillinger og distribuere apper og bøker du kjøper i Apple School Manager.

Så du kan raskt opprette kontoer med skolelister og klasser. Apple School Manager integreres også med det eksisterende miljøet. Du kan integrere med elevinformasjonssystemer (SIS) enten direkte eller ved hjelp av SFTP. Og du kan integrere med Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) ved hjelp av forent autentisering, som gjør det mulig for elever og lærere å logge på Apple-tjenester med eksisterende Azure AD-påloggingsinformasjon.