Delt iPad

Bruk Delt iPad-funksjonen hvis du vil at flere elever skal bruke samme iPad i klasserommet. På denne måten kan læringsopplevelsen være personlig selv om de bruker delte enheter. Ikke bare er overgangen fra én klasse til en annen blitt mye enklere, det er også tidsbesparende. Det blir enklere for elevene å fortsette der de slapp, og elevarbeidet arkiveres automatisk. Når det brukes med Klasserom, bidrar intelligent bufring til at elevene kan logge på raskere når de bruker iPaden de brukte tidligere.

Hvis du vil vite mer om bruk av Klasserom med Delt iPad, kan du lese Oversikt over Delt iPad i Utrulling på Apple-plattformer.