En Apple TV, en MacBook Pro, en iPad Pro, en iPhone 15 Pro og en Apple Watch.

Maskinvare

Sikre Apple-produkter starter med et sikkert maskinvaregrunnlag. Derfor har Apple-enheter – med iOS, iPadOS, macOS, tvOS eller watchOS – sikkerhetsfunksjoner bygget inn i chipene.

Mer om Apples maskinvaresertifiseringer

Symboler som representerer operativsystemene for iPhone, iPad og Mac.

Operativsystemer

Apples operativsystemer bygger på funksjonene til Apples maskinvare og er designet for å dra full nytte av disse sikkerhetsfunksjonene. Operativsystemsertifiseringer omfatter oppstartsprosessen, programvareoppdateringer og den kontinuerlige driften av operativsystemer.

Mer om operativsystemsertifiseringer

Symboler for tre av appene som Apple tilbyr: Mail, Safari og Kontakter.

Apper

Apper som kjører på Apples operativsystemer, kan bruke sikkerhetsfunksjonene som finnes på enheten. Appsertifiseringer sikrer at spesifikke Apple-apper bruker de inkluderte sikkerhetsfunksjonene riktig.

Mer om appsertifiseringer

Symboler for seks Apple-tjenester: Apple School Manager, iMessage, Siri, FaceTime, iCloud og Apple Business Manager.

Tjenester

Apple opprettholder sikkerhetssertifiseringer for en rekke av tjenestetilbudene sine for å gi sikkerhetsforsikring til andre. Sertifiseringene dekker sikkerhetskontroller som brukes i datasentermiljøet, og kontrollmekanismer som er en del av sikkerhetssyklusene til disse tjenestene hos Apple.

Mer om tjenestesertifiseringer

Hvis du vil utforske sertifiseringer for Apple-plattformer, velger du innholdsfortegnelsen øverst på siden, eller skriver inn det du leter etter, i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.