Boot Camp-kontrollpanel viser startdisk-valgpanelet, som også har valg for å starte datamaskinen på nytt eller starte datamaskinen i måldiskmodus.

Start Macen med macOS eller Windows

Angi standardoperativsystemet til å være enten macOS eller Windows, slik at Macen starter med det operativsystemet hver gang du slår den på.

Slik angir du standardoperativsystemet

Boot Camp-kontrollpanel viser Styreflate-valgpanelet hvor du kan velge bevegelser med én eller to fingre som du vil bruke, som Trykk for å klikke og Sekundærklikk-plasseringen på styreflaten.

Konfigurer maskinvaren

Bruk Boot Camp-kontrollpanel i Windows til å konfigurere tastaturet, musen, styreflaten og annen maskinvare.

Slik kommer du i gang med Boot Camp-kontrollpanel

Bla gjennom brukerveiledningen for Boot Camp-kontrollpanel ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for Boot Camp-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.