Boot Camp-kontrollpanel viser startdisk-valgpanelet, som også har valg for å starte datamaskinen på nytt eller starte datamaskinen i måldiskmodus.

Start Macen med macOS eller Windows

Angi standardoperativsystemet til å være enten macOS eller Windows, slik at den Intel-baserte Macen starter med det operativsystemet hver gang du slår den på.

Slik angir du standardoperativsystemet

Boot Camp-kontrollpanelet viser Tastatur-innstillingspanelet, hvor du kan velge innstillinger for tastaturlysstyrke og hvordan funksjonstastene skal fungere.

Konfigurer maskinvaren

Bruk Boot Camp-kontrollpanelet i Windows til å konfigurere tastaturet, skjermen og annen maskinvare som brukes med den Intel-baserte Macen.

Slik kommer du i gang med Boot Camp-kontrollpanel

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Boot Camp-kontrollpanelet, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.