Start på nytt automatisk etter strømbrudd

Du kan stille inn Macen til å alltid starte på nytt etter strømbrudd. Dette kan være praktisk hvis du har behov for å kunne ha fjerntilgang til Macen, eller hvis den skal utføre oppgaver når du ikke er til stede.

Du kan angi strømalternativer hvis maskinen din ikke har et innebygd batteri. Bærbare datamaskiner som MacBook Pro og MacBook Air har innebygde batterier.

1. Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, klikk på Boot Camp-symbolet , og velg deretter Boot Camp-kontrollpanelet.

2. Hvis en Brukerkontokontroll-dialogrute vises, klikker du på Ja.

3. Klikk på Strøm.

4. Marker «Start på nytt automatisk etter strømbrudd».