Fjern Windows fra Macen

Bruk Boot Camp-assistent til å fjerne Windows fra Macen.

ADVARSEL: Sikkerhetskopier alle viktige filer på Windows-partisjonen før du fjerner Windows. Windows-partisjonen, inkludert filer som er lagret på partisjonen, vil bli slettet permanent.

1. Start Macen i macOS.

2. Avslutt alle åpne programmer, og logg av eventuelle andre brukere.

3. Åpne Boot Camp-assistent, og klikk på Fortsett.

4. Hvis Velg oppgaver-trinnet vises, velger du «Fjern Windows 7 eller nyere» eller «Fjern Windows 10 eller nyere» og klikker på Fortsett.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis Macen har én intern disk, klikker du på Gjenopprett.

• Hvis Macen har flere interne disker, markerer du Windows-disken, markerer «Gjenopprett disk til én macOS-partisjon» og klikker på Fortsett.