Kom i gang med Boot Camp-kontrollpanel

Når du har brukt Boot Camp-assistent til å installere Windows på Macen, bruker du Boot Camp-kontrollpanel i Windows til å endre Boot Camp-valg og konfigurere maskinvare.

Bruk Boot Camp-kontrollpanel

1. Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, klikk på Boot Camp-symbolet , og velg deretter Boot Camp-kontrollpanel.

2. Hvis en Brukerkontokontroll-dialogrute vises, klikker du på Ja.

Behold Boot Camp-kontrollpanel i oppgavelinjen

Gjør ett av følgende:

• Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, og dra deretter Boot Camp-symbolet til oppgavelinjen.

• Skriv «innstillinger for oppgavelinje» i søkefeltet, klikk på «Velg hvilke ikoner som vises på oppgavelinjen», og slå deretter på Boot Camp Manager.

• Åpne Start-menyen, velg Innstillinger, klikk på Personalisering, klikk på Oppgavelinje, klikk på «Velg hvilke ikoner som vises på oppgavelinjen», og slå deretter på Boot Camp Manager.