Konfigurer Macen i Windows

Bruk Boot Camp-kontrollpanel til å konfigurere maskinvaren og endre valgene for Boot Camp når du er i Windows. Du finner mer informasjon i Hjelp for Boot Camp-kontrollpanel.

Gjør ett av følgende i Windows:

• Bruk Boot Camp-kontrollpanelet: Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, klikk på Boot Camp-symbolet , og velg deretter Boot Camp-kontrollpanelet. Hvis en Brukerkontokontroll-dialogrute vises, klikker du på Ja.

• Mer informasjon om Boot Camp-kontrollpanel: Klikk på pilen for vis skjulte symboler til høyre i oppgavelinjen, klikk på Boot Camp-symbolet , og velg deretter Hjelp for Boot Camp.