Bibliotek

I Automator blir handlinger og variabler oppbevart i biblioteket. I Automator-vinduet kan du bytte mellom dem ved å klikke på enten Handlinger eller Variabler. Objektene er gruppert i funksjonskategorier i Bibliotek-kolonnen. Selve handlingene og variablene vises i den andre kolonnen.

Automator inneholder hundrevis av handlinger og har dusinvis av standardiserte variabler forhåndsinstallert i biblioteket. Når du har installert et program som har egne handlinger, blir disse handlingene ofte automatisk lagt til i biblioteket. Du kan også importere nye handlinger i biblioteket.