handling

En Automator-handling utfører et enkelttrinn. Du kombinerer handlinger i arbeidsflyten din for å utføre en rekke med trinn. Automator inneholder et bibliotek med forskjellige handlinger som du kan bruke for å lage dine egne automatiseringer.

Hvis handlinger skal utføre kompliserte oppgaver som inneholder flere trinn, vil handlingene ofte motta informasjon fra eller inndata fra foregående handling. En handling bruker disse inndataene og sender deretter resultatet til neste handling, som kan bruke dette resultatet som inndata.

Handlinger kan omfatte felter, lokalmenyer, avkrysningsruter og knapper som du kan bruke for å styre hvordan handlingen skal fungere.

Noen handlinger henter inndata fra utenfor arbeidsflyten. En handling kan for eksempel hente inndata fra et program, for eksempel en kontakt eller et objekt som er markert i Finder.