Gå inn og ut av Assistert tilgang

Når du har konfigurert Assistert tilgang, kan du gå inn og ut etter behov.

Du kan gå inn i Assistert tilgang ved å velge Innstillinger  > Tilgjengelighet > Assistert tilgang og trykke på Start Assistert tilgang.

Hvis du vil gå ut av Assistert tilgang, kan du trykke tre ganger på Hjem-knappen (på en iPad med Hjem-knapp) eller toppknappen (på andre iPad-modeller), trykke på Avslutt Assistert tilgang og oppgi passordet for Assistert tilgang.

To iPader, én med en toppknapp og ingen Hjem-knapp, og én med Hjem-knapp. En pil peker til hver knapp.