Datakildene fra Apple School Manager viser en SCIM-tilkobling.

Slå sammen dataene dine

Synkroniser brukerkontoer fra studentinformasjonssystemet, Google Workspace eller Microsoft Azure Active Directory, eller med filer du oppretter og laster opp via SFTP.

Integrer Apple School Manager med studentinformasjonssystemet ditt

MDM-tjeneren for Apple School Manager viser enheter og tilordninger.

Administrer enheter

Forenkle utrullingen av Apple-enheter i organisasjonen.

Finn ut mer om arbeidsflyten for enheter

Apple School Manager-vinduet med Apper og bøker valgt i sidepanelet under Innhold. Det valgte panelet er for kjøp og administrasjon av lisenser for Numbers-appen.

Kjøp innhold i volum og tilordne det til enheter

Volumkjøp av apper og bøker for tilordning til enheter som de ansatte, instruktører og elever/studenter kan bruke. Du kan også gi apper ny tilordning for å flytte dem mellom enheter.

Finn ut hvordan du kjøper innhold

For å utforske brukerveildeningen for Apple School Manager trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.