Hovedsiden for Mac App Store. Sidepanelet til venstre inneholder lenker til andre sider: Oppdag, Skap, Arbeid, Spill, Utvikle, Kategorier og Oppdateringer. Til høyre finner du klikkbare områder som Bak kulissene, Fra redaktørene og Redaktørens utvalgte.

Finn det perfekte programmet

Mac App Store gjør det enkelt å finne akkurat det programmet du trenger. Klikk på Oppdag-fanen for å finne saker som tar for seg de beste Mac-programmene. Eller klikk på Skap for å finne inspirerende programmer som kan hjelpe deg med å lage filmer, bilderedigering og grafisk design.

Slik finner, kjøper og laster du ned programmer

Hovedsiden for Apple Arcade.

Få tilgang til en samling utrolige, nye spill

Oppdag banebrytende, nye spill med Apple Arcade. Med ett abonnement kan du laste ned og spille alle Apple Arcade-spill fra App Store så lenge du fortsetter å abonnere.

Slik abonnerer du på Apple Arcade

En Mac App Store-kontoside som viser flere programmer som kan lastes ned. Valg-panelet i App Store, vist som et overlegg nederst til høyre på Konto-siden, med valgene «Oppdater automatisk», «Last automatisk ned programmer kjøpt på andre Mac-datamaskiner», «Autoavspilling av video» og «Vurderinger og omtaler i programmer» markert. Nederst i panelet vises lokalmenyer der du kan angi passordvalg for kjøp av programmer og nedlasting av gratisprogrammer.

Få alle programmene dine på alle datamaskinene dine

Spar tid ved å laste ned programmene du kjøper, automatisk på de andre Mac-datamaskinene dine (der du er logget på med samme Apple-ID).

Slik oppdaterer du programmer

Bla gjennom Brukerveiledning for App Store ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Apple Arcade er ikke tilgjengelig i alle land eller områder. Kompatibel maskinvare og programvare kreves. Noe av innholdet er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder. Ikke alt innholdet som vises, vil være tilgjengelig idet tjenesten blir tilgjengelig.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.