Siden for Safari-utvidelser i Mac App Store. Sidepanelet til venstre inneholder lenker til andre sider: Oppdag, Skap, Arbeid, Spill, Utvikle, Kategorier og Oppdateringer. Til høyre er tilgjengelige Safari-utvidelser.

Last ned apper og Safari-utvidelser

Finn inspirerende apper som kan hjelpe deg med filmredigering, bilderedigering og grafisk design. Eller finn saker som tar for seg de beste Mac-appene. Med Safari-utvidelser kan du skreddersy surfeopplevelsen din.

Slik laster du ned apper og Safari-utvidelser

Hovedsiden for Apple Arcade. Et populært spill vises til høyre.

Last ned og spill Apple Arcade-spill

Liker du å spille spill? Ta en titt på Apple Arcade, hvor du kan finne, laste ned og spille en rekke spill som er tilgjengelige i App Store.

Slik laster du ned og spiller Apple Arcade-spill

En del av hovedsiden for Mac App Store, som viser personvernpraksis for den valgte appens utvikler.

Beskytt personvernet

Før du henter en app, kan du sjekke hvordan den håndterer dataene dine. Bruker det posisjonen din, samler det inn nettlesingsloggen din eller sporer det økonomien din? Vis en brukervennlig oversikt over appens personvernpraksis for å sørge for at utviklerens tanker om personvern samsvarer med dine.

Finn ut hvordan du kan vise appens personvernpraksis

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for App Store, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttenettstedet for App Store.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.