Fortell andre om programmer

I App Store kan du gi en vurdering og skrive en omtale av programmer og fortelle vennene dine om dem.

Kundevurderinger i App Store.

Åpne App Store for meg

• Vurder eller skriv en omtale av et program du kjøper eller laster ned: Klikk på en stjerne ved siden av «Vurder denne applikasjonen» på siden med beskrivelse av programmet.

• Skriv en omtale av et program du har kjøpt eller lastet ned: Klikk på koblingen under Kundeomtaler for å skrive en omtale. Skriv omtalen, og klikk deretter på Send.

• Fortell venner om et program: Klikk på lokalmenyen i informasjonsboblen, og velg et alternativ:

En programinformasjonsknapp som viser lokalmenyen for alternativer for deling av programinformasjon.
    • Kopier kobling: Opprett en kopi av koblingen til siden med programbeskrivelsen. Du kan lime koblingen inn i en e-postmelding eller et dokument.

• Fortell en venn: Send en e-postmelding om programmet.

• Del på Twitter: Legg ut en Twitter-melding om programmet.

• Del på Facebook: Skriv en Facebook-melding om programmet.