Vis og administrer kjøpte programmer

Du kan vise programmene du kjøpte med Apple-ID-en i Kjøpt-listen på en hvilken som helst av Mac-datamaskinene dine. Hvis du ikke vil at bestemte programmer skal vises i den listen, kan du skjule dem. Du kan også avinstallere programmer du ikke lenger trenger.

Åpne App Store for meg

Vis kjøpte programmer

• Logg på kontoen din i App Store, og klikk på Kjøpt.

Skjul og vis programmer

• Skjul et kjøpt program: Trykk og hold nede Kontroll-tasten, klikk på programmet og velg deretter Skjul kjøp.

• Vis skjulte programmer: Klikk på Butikk > Vis konto, og klikk deretter på Administrer (til høyre for Skjulte objekter). I vinduet som vises, klikker du på Opphev skjuling for programmer som du vil skal vises i Kjøpt-listen. Når du er ferdig, klikker du på Ferdig.

Avinstaller programmer

Merk: Du kan ikke avinstallere programmer som er en del av macOS, som Safari og Mail.

• Dra programmet fra Programmer-mappen til Papirkurven (plassert i enden av Dock), og velg deretter Finder > Tøm papirkurv.

Hvis du vil lære hvordan du avinstallerer ved hjelp av programmets avinstallerer, leser du Installer, oppdater og avinstaller programmer.