Touch ID

En funksjon for gjenkjenning av fingeravtrykk, som er tilgjengelig på enkelte Macer. Med Touch ID kan du også låse opp Macen og enkelte passordbeskyttede objekter, bruke Apple Pay til å gjennomføre kjøp på nettet, og kjøpe objekter i iTunes Store, App Store og Apple Books.

Touch ID finner du øverst i høyre hjørne på tastaturet, ved siden av Touch Bar eller raden med funksjonstaster, avhengig av hvilken Mac-modell du har.

Touch ID, øverst i høyre hjørne på tastaturet.

Bruk Touch ID ved å plassere fingeren på den. Du konfigurerer Touch ID ved å velge Apple-menyen > Systemvalg og deretter klikke på Touch ID.

Du finner mer informasjon om Touch ID i Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Touch ID på Mac.