Apple-ID

En Apple-ID gir deg tilgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Den består av en e-postadresse (for eksempel emilyparker@icloud.com) og et passord.

Merk: Enkelte steder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse som Apple-ID.

Du finner mer informasjon om Apple-ID på Nettstedet for Apple-ID-kundestøtte. Du kan opprette en Apple-ID på Apple-ID-konto-nettstedet.

Alle kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID. Hvis du gjennomfører kjøp på iPad, iPhone eller en annen Mac, logger du alltid på med samme Apple-ID slik at du kan se alle kjøpene dine på denne Macen og laste ned eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Det anbefales at du bruker samme Apple-ID for alle Apple-tjenester, inkludert iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du imidlertid allerede bruker forskjellige Apple-ID-er for forskjellige tjenester, kan du fortsette å gjøre det. Hvis du vil vite mer, kan du se nettstedet for iTunes-kundestøtte og «Bruke forskjellige Apple-ID-er for iCloud og iTunes»-delen på Logge på med Apple-ID-siden.