Logg på med Apple-ID-en din

Du kan logge på med Apple-ID-en din for å få tilgang til Apple-tjenester som Apple Music, Podkaster, FaceTime, Apple Books og mer. Du kan gjøre følgende for å logge på:

• På iPhone eller iPad: Logg på under konfigurering, eller gå til Innstillinger , trykk på Logg på, og skriv inn Apple-ID-en din og passordet ditt. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette det.

• På Apple Watch: Logg på under konfigurering, eller gå til Innstillinger , trykk på Logg på, og skriv inn Apple-ID-en din og passordet ditt.

• På Mac: Logg på når du konfigurerer maskinen, eller velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikk på Logg på Macen øverst i sidepanelet for å angi Apple-ID-en din eller opprette en, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

• På Apple TV: Under Innstillinger velger du Brukere og kontoer og velger deretter Legg til bruker. Trykk på Oppgi ny, og følg instruksjonene på skjermen.

De sammenkoblede Bluetooth-enhetene er tilgjengelig på alle enhetene dine der du er pålogget med Apple-ID-en din.

Se Apple-kundestøtteartikkelen Logg på med Apple-ID-en din.