Sammenkoble AirPods

Sett inn eller ta på deg AirPods og gjør ett av følgende:

• På iPhone eller iPad: Velg Innstillinger  > Bluetooth. Trykk på Ikke sammenkoblet hvis AirPods ikke er sammenkoblet.

• På Apple Watch: Velg Innstillinger  > Bluetooth. Trykk på Ikke sammenkoblet hvis AirPods ikke er sammenkoblet.

• På Mac: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og klikk på Kontrollsenter i sidepanelet (du må kanskje rulle ned). Klikk på lokalmenyen til høyre ved siden av Bluetooth , og velg deretter Vis i menylinje. Klikk på Bluetooth på menylinjen, og velg deretter AirPods-enheten som du vil koble til.

• På Apple TV: Naviger ned for å vise informasjonspanelet, velg Lyd, og velg deretter AirPods i høyttaleralternativene til høyre.