En prosess som ikke reagerer, i Aktivitetsmonitor-vinduet.

Lukk apper og prosesser som ikke reagerer

Når systemet er tregt eller rett og slett ikke reagerer, kan en app eller en prosess være årsaken til problemet. Du kan bruke Aktivitetsmonitor til å finne appen eller prosessen som forårsaker problemet, og tvinge den til å avslutte.

Slik lukker du en app eller en prosess som ikke reagerer

Strøm-panelet i Aktivitetsmonitor. Panelet viser en liste med apper med informasjon om strømbruken for hver prosess presentert i kolonner. Nederst i vinduet er et diagram som viser den totale strømpåvirkningen.

Se hvor mye strøm Macen din bruker

Du kan finne ut hvor mye strøm Macen din bruker og se hvilke apper eller prosesser som bruker mest strøm.

Slik overvåker du totalt strømforbruk

Aktivitetsmonitor-symbolet i Dock som viser nettverksbruk.

Se CPU-, nettverks- eller diskstatus i sanntid i Dock

Det er enkelt å følge med på systemstatusen selv uten å se på Aktivitetsmonitor-vinduet – du kan overvåke CPU-, nettverks- eller diskbruk som et sanntidsdiagram direkte i Dock.

Slik ser du systemstatusen i Dock

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Aktivitetsmonitor, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.