iPad-kundestøtte

Oppgrader til iPadOS 17

Utforsk nye funksjoner som kan hjelpe deg med å tilpasse enheten din, sikre dataene dine og enkelt kommunisere og dele med andre.

Konfigurer iPad

Det er enkelt og raskt å konfigurere en ny iPad. Hvis du allerede har en iPad, kan du legge den ved siden av den nye for å komme i gang enda raskere.

Sikkerhetskopier dataene dine

Sikkerhetskopier iPaden din med iCloud eller datamaskinen, slik at du beholder innholdet hvis enheten mistes, skades eller skiftes.

Hvor er?

Bruk Hvor er? til å finne og beskytte en mistet eller stjålet enhet.

Lad batteriet

Finn ut hva du skal gjøre hvis batteriet i iPaden lades sakte eller ikke lades i det hele tatt. Og finn ut hvordan du viser batteriprosenten.

Bruk eSIM på iPad

Konfigurer et eSIM på en Wi‑Fi + Cellular iPad og hold deg tilkoblet når du er borte fra en wifisone.

Bli kjent med Apple Pencil

Med Apple Pencil kan du skrive i et hvilket som helst tekstfelt, viske ut et ord for å slette det, tegne nøyaktige figurer med mer.

Bruk Magic Keyboard

Koble iPad Pro til Magic Keyboard for å bruke tastatursnarveier, justere lysstyrken og synsvinkelen med mer.

iPad-veiledning

Alt du trenger å vite om iPad.

Service og reparasjon

Min kundestøtte

Få garantiinformasjon, sjekk dekningsstatusen din, eller søk etter en eksisterende reparasjon.

Servicealternativer

Finn ut mer om servicealternativene for , få et estimat for batteriservice eller skjermskade med mer.

Start en reparasjon

Fortell oss hva som skjer med iPaden din, så finner vi de riktige kundestøttealternativene for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for den spesifikke iPad-modellen du har.

Med AppleCare+ er det ikke noe problem

Få dekning for ubegrensede reparasjoner av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål, og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.