Registrering og administrering

IT og distribuering

Administrer og distribuer enheter, bruk administrerte Apple-ID-er og integrer skolens informasjonssystem (SIS).

Enhetsregistrering og innhold

Finn ut mer om registrering, enhetsadministrering og innholdsdistribuering.

Administrering og betaling

Finn ut hvordan du holder enheter sikre og administrerer betalinger innad i institusjonen din.

Personvern er innebygd i alt vi lager

Alle produktene våre, inkludert Apple School Manager, Skolearbeid og administrerte Apple-ID-er, har innebygde funksjoner og kontroller for personvern. Vi selger aldri elevinformasjon, og vi deler aldri slik informasjon med tredjeparter. Og vi lager aldri profiler basert på elevers e-poster eller nettsurfing.

Få hjelp med utdanning

Apples kundestøtteforum

Har du et spørsmål? Apples kundestøtteforum kan svare på spørsmålene dine.