Service og reparasjon for Apple-skjermer

Finn ut mer om servicealternativer og garantidekning for Apple-skjermer.

Hvordan får jeg service på Apple-skjermen min?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for skjermer på. Velg den som er best for deg. Hvis du har spørsmål om Apple-skjermens innebygde video, lyd, porter eller adaptere, kan kundestøtteartiklene våre være til hjelp.

Les Apple-kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å løse problemet eller avtale en reparasjon. Finn frem serienummeret for Apple-skjermen før du kontakter oss.

Finn Apple-skjermens serienummer
Start en serviceforespørsel

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Start en serviceforespørsel

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Be tjenesteleverandøren om et prisanslag.

Kontroller dekningsstatusen din

Hvor lang tid tar det?

Kilde

Omtrentlig tid

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør representanten din

Du kan kanskje sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Service utenom garantien

Reparasjoner regnes som utenom garantien hvis

• Apple-skjermen er mer enn ett år gammel
  • produktet har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Hvis Apple-skjermen trenger en reparasjon som ikke dekkes av garantien, kan det hende at vi kan reparere den mot en avgift utenom garantien. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Les om Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som kommer i en eske med produktet, dekkes av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Hvis du kjøpte AppleCare Protection Plan for Apple-skjermen din, dekker den også dette tilbehøret. For mer informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte

Gjør skjermen klar for service

Behold tilbehør som kabler og adaptere når du sender fra deg Apple-skjermen for service.