Service og reparasjon for Apple-skjermer

Finn ut mer om servicealternativer og garantidekning for Apple-skjermer.

Hvordan får jeg reparert en Apple-skjerm?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for skjermer på. Velg den som er best for deg. Hvis du har spørsmål om Apple-skjermens innebygde video, lyd, porter eller adaptere, kan kundestøtteartiklene våre være til hjelp.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å løse problemet eller avtale en reparasjon. Finn frem serienummeret for Apple-skjermen før du kontakter oss.

Finn Apple-skjermens serienummer
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Start en serviceforespørsel

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Be tjenesteleverandøren om et prisanslag.

Kontroller dekningsstatusen din

Hvor lang tid tar det?

Kilde

Omtrentlig tid

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør representanten din

Du kan kanskje sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker Apple-skjermen og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte dem. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Kontroller dekningsstatusen din
Oppdater kjøpsbeviset ditt
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for Apple-skjermen?

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon og ekstra alternativer for maskinvareservice i opptil tre år fra datoen du kjøpte Apple-skjermen. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen 12 måneder fra datoen du kjøpte skjermen.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

Service utenom garantien

Reparasjoner regnes som utenom garantien hvis

• Apple-skjermen er mer enn ett år gammel
  • produktet har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Hvis Apple-skjermen trenger en reparasjon som ikke dekkes av garantien, kan det hende at vi kan reparere den mot en avgift utenom garantien. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som kommer i en eske med produktet, dekkes av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Hvis du kjøpte AppleCare Protection Plan for Apple-skjermen din, dekker den også dette tilbehøret. For mer informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Gjør skjermen klar for service

Behold tilbehør som kabler og adaptere når du sender fra deg Apple-skjermen for service.

Les Apples retningslinjer for personvern

Etter service

Vi garanterer for servicen vår, inkludert erstatningsdeler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din eller dekningen du har med AppleCare Protection Plan, avhengig av hvilken som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette påvirker ikke rettighetene du har i henhold til forbrukerlovgivningen.