Kundeservicesenter for Apple-skjermer

Finn ut mer om servicealternativer og garantidekning på Apple-skjermer.

Hvordan får jeg reparert en Apple-skjerm?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for skjermer på. Velg den som er best for deg. Hvis du har spørsmål om Apple-skjermens innebygde video, lyd, porter eller adaptere kan kanskje våre støtteartikler være til hjelp.

Les Apple-kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Før du kontakter oss må du finne fram Apple-skjermens serienummer.

Finn Apple-skjermens serienummer
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Start en kundestøtteforespørsel

Ta det med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Hvor mye kommer det til å koste?

Du må ikke betale noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Be tjenesteleverandøren om et estimat.

Kontroller garantidekningen

Hvor lang tid tar det?

Kilde

Omtrentlig tid

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør representanten

Det kan hende at du kan sjekke statusen for reparasjonen på nettet, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrenset garanti dekker Apple-skjermen og Apple-merket tilbehør mot fabrikasjonsfeil i ett år fra den datoen du kjøpte dem. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nettet og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les om Apples begrensede garanti
Sjekk garantidekningen
Oppdatere kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivning

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for Apple-skjermen?

Med AppleCare Protection Plan får du opp til tre år med teknisk kundestøtte fra eksperter via telefon og ekstra alternativer for maskinvareservice fra opprinnelig kjøpsdato av Apple-skjermen. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen 12 måneder etter opprinnelig kjøpsdato for skjermen din.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Les mer om AppleCare Protection Plan

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis:

• Du har en Apple-skjerm som er mer enn ett år gammel
  • Du har et produkt med et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Hvis Apple-skjermen trenger en reparasjon som ikke dekkes av garantien kan det hende at vi kan reparere den mot en avgift utenom garantien. Ta kontakt med servicerepresentanten din for detaljer. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Les om Apples begrensede garanti
Les om Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som kommer i en eske med produktet dekkes av garantien vår og forbrukerkjøpsloven. Hvis du kjøpte en AppleCare Protection Plan for din Apple-skjerm dekker den også dette tilbehøret. For mer informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les om Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Gjør deg klar for service på

Behold tilbehør som kabler og adaptere når du sender fra deg Apple-skjermen for service.

Les Apples personvernerklæring

Etter service

Vi garanterer service, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare Protection Plan, avhengig av hva som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette påvirker ikke rettighetene dine ifølge forbrukerkjøpsloven.