Service og reparasjon for Apple TV

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for Apple TV.

Hvordan får jeg reparert Apple TV?

Apple tilbyr mange måter å få støtte og service for Apple TV på. Velg den som er best for deg.  Hvis du har problemer med konfigurering, AirPlay eller App Store, kan du begynne med å lese disse kundestøtteartiklene.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Finn frem produktets serienummer, Apple-ID-en din og passordet ditt før du kontakter oss.

Finn produktets serienummer
Start en kundestøtteforespørsel

Ta den med

Hvis du ønsker personlig hjelp, kan du ta med Apple TV til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Hvor mye koster det å reparere eller erstatte Apple Tv?

Det er ikke noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke er dekket, påløper det et gebyr for service utenom garantien.

Modell Avgift utenom garantien
Apple TV 4K 32 GB 1 590,75 NOK
Apple TV 4K 64 GB 1 590,75 NOK
Apple TV (4. generasjon) 32 GB 1 290,75 NOK
Apple TV (4. generasjon) 64 GB 1 290,75 NOK

Prisene som vises her, er for reparasjoner utført av Apple. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) inkludert mva. Priser utenom garantien inkluderer også et fraktgebyr på 100,75 NOK.

Hvor lang tid tar det?

Du kan kanskje sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker produktet ditt og Apple-merket tilbehør mot mangler i ett år fra datoen du kjøpte dem på. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Sjekk garantistatusen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for Apple TV?

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon samt ekstra servicealternativer for maskinvare for opptil to år fra den dagen du kjøpte Apple TV. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen ett år etter du kjøpte Apple TV.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for Apple TV

Ekspressutskiftingstjenesten er kun tilgjengelig for kunder som har kjøpt AppleCare Protection Plan

Hvis du trenger en erstatning for Apple TV raskt, får du kjapp levering med ekspressutskiftingstjenesten. Vi sender deg en Apple TV-erstatning med forsendelsesmateriell og instruksjoner med en gang. Returner den originale Apple TV-enheten innen ti virkedager etter du sendte forespørselen, slik at du unngår forsinkelsesgebyrer.

Når du sender en forespørsel om ekspressutskiftingstjenesten, legger vi inn en midlertidig reservasjon på kredittkortet ditt for å dekke hele erstatningsverdien for produktet ditt. Denne reservasjonen opphører når vi mottar det opprinnelige produktet ditt innen fristen. I så tilfelle trenger du ikke å betale noe forsinkelsesgebyr eller erstatningsverdien.

Hvis det opprinnelige Apple TV-produktet ankommer for sent, fjerner vi gebyret for erstatningsverdien. Du betaler bare forsinkelsesgebyret. En forsinket retur er mellom 10 og 20 virkedager etter at vi sender deg erstatningen.

Hvis Apple TV har omfattende skader som følge av uhell eller ikke fungerer etter uautoriserte endringer, blir du belastet for erstatningsverdien.

Modell Forsinkelsesgebyr Erstatningsverdi
Apple TV 4K 32 GB 204,50 NOK 1 899 NOK
Apple TV 4K 64 GB 304,50 NOK 2 099 NOK
Apple TV (4. generasjon) 32 GB 204,50 NOK 1 599 NOK
Apple TV (4. generasjon) 64 GB 304,50 NOK 1 799 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) inkludert mva.

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis:

• Apple TV er over ett år gammel
  • Apple TV har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller uautoriserte endringer

Vi belaster deg for service utenom garantien.  Hvis vi finner et problem med Apple TV, kan vi kanskje reparere den eller erstatte den med en Apple TV som er ny eller tilsvarende en ny når det gjelder ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon.

Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice for fjernkontrollen din

Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) inkluderer en fjernkontroll med oppladbart batteri. Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av Apples begrensede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen, utfører vi service på det kostnadsfritt. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk.

Vi må kanskje teste tilbehøret for å finne årsaken til batteriproblemet. Hvis Apple TV Remote ikke er dekket, kan vi reparere den eller erstatte den mot en avgift.

Du får en ekstra fordel hvis du har AppleCare Protection Plan. Hvis batteriet bare holder 80 prosent eller mindre av den originale kapasiteten og det dekkes av AppleCare-abonnementet ditt, utfører vi service på batteriet kostnadsfritt

Se Apples priser for batteriservice utenom garantien
Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som følger med i esken til Apple TV, dekkes av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Det dekkes også av AppleCare Protection Plan. For mer informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte

Gjør Apple TV klar for service

• Sørg for at du har Apple-ID-en din og passordet ditt, samt serienummeret til Apple TV.
  • Behold kablene og annet tilbehør når du får utført service på Apple TV.

Les Apples retningslinjer for personvern

Etter service

Når du får Apple TV tilbake fra service, logger du på App Store med Apple-ID-en din. Hvis vi tilbakestiller eller erstatter Apple TV under service, må du laste ned appene dine på nytt.

Vi garanterer service, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare Protection Plan, avhengig av hva som varer lengst. Vi tilbyr denne dekningen uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen.

Konfigurer Apple TV