Svarservice for Apple TV

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for Apple TV.

Hvordan får jeg reparert Apple TV?

Apple tilbyr mange måter å få støtte og service for Apple TV på. Velg den som er best for deg.  Hvis du har problemer med konfigurering, AirPlay eller App Store, kan du begynne med å lese disse støtteartiklene.

Les artiklene i Apple-kundestøtte

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Finn frem produktets serienummer, Apple-ID-en din og passordet ditt før du kontakter oss.

Finn produktets serienummer
Start en kundestøtteforespørsel

Ta det med

For å få personlig hjelp kan du ta med Apple TV til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Hvor mye kommer det til å koste?

Det er ikke noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Hvis vi ikke kan reparere produktet, kan det hende du må erstatte det.

Sjekk garantidekningen

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonskilde

Omtrentlig tid

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør tjenesteleverandøren

Det kan hende at du kan sjekke statusen for reparasjonen på nettet, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen for serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker produktet ditt og Apple-merket tilbehør mot mangler i ett år fra datoen du kjøpte dem på. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nettet og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Sjekk garantidekningen
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for Apple TV?

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon samt ekstra servicealternativer for maskinvare for opptil to år fra den dagen du kjøpte Apple TV. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen ett år etter du kjøpte Apple TV.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for Apple TV

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis:

• Apple TV er over ett år gammel
  • Apple TV har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven, som for eksempel skade ved uhell eller uautoriserte endringer

Vi belaster deg for service utenom garantien.  Hvis vi finner et problem med Apple TV, kan vi kanskje reparere den eller erstatte den med en Apple TV som er ny eller tilnærmet ny, når det gjelder ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon.

Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice for fjernkontrollen din

Med Apple TV (4. generasjon) får du med en fjernkontroll med oppladbart batteri. Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av Apples begrensede garanti, en AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven, utfører vi service på det kostnadsfritt. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk.

Vi må kanskje teste tilbehøret for å finne årsaken til batteriproblemet. Hvis Apple TV Remote ikke er dekket, kan vi reparere den eller erstatte den mot en avgift.

Du får en ekstra fordel hvis du har AppleCare Protection Plan. Hvis batteriet bare holder 80 prosent eller mindre av den originale kapasiteten og det dekkes av AppleCare-abonnementet ditt, utfører vi service på batteriet kostnadsfritt

Se Apples priser for reparasjon av batterier utenom garantien
Finn ut hvordan du kan forlenge batteritiden

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som følger med i esken til Apple TV, dekkes av garantien vår og forbrukerkjøpsloven. Det dekkes også av AppleCare Protection Plan. For detaljer om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte

Gjør deg klar til service for Apple TV

• Sørg for at du har Apple-ID-en din og passordet ditt, samt serienummeret til Apple TV.
  • Behold kablene og annet tilbehør når du får service på Apple TV.

Les Apples personvernerklæring

Etter service

Når du får Apple TV tilbake fra service, logger du på App Store med Apple-ID. Hvis vi tilbakestiller eller erstatter Apple TV under service, må du laste ned appene dine på nytt.

Vi garanterer service, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare Protection Plan, avhengig av hva som varer lengst. Vi tilbyr denne dekningen uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen.

Konfigurer Apple TV