Apple for barn

Konfigurer en konto for barnet ditt

Konfigurere en Apple Watch

Hvis du trenger å konfigurere en Apple Watch for familiemedlemmer som ikke har sin egen iPhone, kan de få glede av funksjonene og fordelene som Apple Watch gir, med Familiekonfigurering i watchOS 7.

Oppdater barnets fødselsdato som er tilknyttet Apple-ID-en

Hvis barnet er 13 år eller eldre
Brukere over 13 år kan selv oppdatere fødselsdatoen i Innstillinger-appen. Finn ut hvordan du oppdaterer fødselsdatoen som er tilknyttet Apple-ID-en din.

Hvis barnet er under 13 år*
Du må kontakte Apple-kundestøtte for å oppdatere barnets fødselsdato.

Hold oversikt over barnets aktiviteter

Sett grenser og følg med på bruk

*Alderen varierer i ulike land og regioner. Under 14 år i Bulgaria, Italia, Kypros, Litauen, Spania og Østerrike. Under 15 år i Frankrike, Hellas og Tsjekkia. Under 16 år i Irland, Kosovo, Kroatia, Liechtenstein, Luxembourg, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, Tyskland og Ungarn. Under 13 år i alle andre land.