Reparasjon og service for AirPort

Service og reparasjon for AirPort

Hvordan får jeg service på AirPort-enheten min?

Avtal et besøk

Avtal time hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller i en Apple Store-butikk

Kontakt Apple-kundestøtte

Kontakt oss

Snakk med en Apple-kundestøtterådgiver

AppleCare+

Har du et AppleCare-abonnement?

Hvis du kjøper et AppleCare-abonnement for Mac, Apple TV eller iPad (hvis dette er tilgjengelig i ditt land), får du teknisk kundestøtte og servicedekning for maskinvare på AirPort-enheten.

AppleCare-abonnementet ditt dekker AirPort-produktet i følgende tilfeller:

• Hvis du kjøpte AirPort-enheten mindre enn to år før du kjøpte en Mac, Apple TV eller iPad.

• Hvis du kjøpte en AirPort-enhet i løpet av perioden som dekkes av AppleCare-abonnementet ditt for Mac, Apple TV eller iPad.

Finn ut mer om AppleCare+ i Norge

Garanti

Apples begrensede garanti dekker AirPort-enheten og Apple-merket tilbehør som følger med i esken, mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apple-merket tilbehør som er kjøpt separat, dekkes av Apples begrensede garanti for tilbehør. Dette omfatter adaptere og ekstrakabler.

Garantien vår kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Du kan også være dekket av AppleCare+ – avhengig av problemet ditt. Vilkår gjelder, inkludert avgifter. Tilgjengelige funksjoner og alternativer kan variere i ulike land.

Hvis problemet ikke er dekket, betaler du en avgift. Hvis AirPort-enheten din ikke er kvalifisert for service, kan du måtte betale hele erstatningsverdien.

Garanti

Vi garanterer for servicen vår, inkludert erstatningsdeler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, avhengig av hvilken som varer lengst. Dette kommer i tillegg til rettighetene dine som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Erstatningsutstyr Apple leverer som en del av reparasjons- eller erstatningstjenesten, kan inneholde nye eller tidligere brukte originale Apple-deler som er testet og har bestått Apples krav til funksjonalitet.