Service og reparasjon for AirPort

Finn ut mer om servicealternativer og garantidekning for AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule.

Hvordan får jeg reparert AirPort-enheten min?

Apple tilbyr mange måter å få støtte og service for AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre kan ha svar på noen av spørsmålene dine, inkludert hvordan du konfigurerer Wi-Fi eller AirPlay, kobler en skriver til nettverket ditt eller gjenoppretter innholdet fra en AirPort Time Capsule-sikkerhetskopi.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi prøver å hjelpe deg over telefon eller avtaler en reparasjon. Ha serienumrene for AirPort-enheten og Macen eller iOS-enheten du bruker med Wi-Fi via AirPort-basestasjonen, klare før du kontakter oss.

Finn produktets serienummer
Start en kundestøtteforespørsel

Ta den med

For å få personlig hjelp må du kontakte en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller sette opp en Apple Store-avtale på nettet.

Start en kundestøtteforespørsel

Hvor mye koster det?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien, et AppleCare-abonnement eller forbrukerrelaterte lover eller reguleringer. Hvis problemet ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Hvis vi ikke kan utføre service på AirPort-enheten, må du kanskje erstatte den.

Kontroller dekningsstatusen din

Hvor lang tid tar det?

Kilde

Omtrentlig tid

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør tjenesteleverandøren

Ta den med til en Apple Store Opptil 5 virkedager

Du kan kanskje sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker AirPort-enheten og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte dem. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerrelaterte lover og reguleringer.

Med mindre noe annet kreves av forbrukerrelaterte lover eller reguleringer, dekker ikke garantien vår skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Kontroller dekningsstatusen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for AirPort-enheten min?

Hvis du kjøper AppleCare Protection Plan for Mac, Apple TV eller iPad (hvis dette er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din), får du eksperthjelp over telefon og servicedekning for maskinvare på AirPort-enheten. AppleCare Plan dekker AirPort-produktet i følgende tilfeller:

• Hvis du kjøpte AirPort-enheten mindre enn to år før du kjøpte Mac, Apple TV eller iPad, eller
  • du kjøpte en AirPort-enhet i løpet av perioden som dekkes av AppleCare-abonnementet ditt for Mac, Apple TV eller iPad

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare-abonnementer kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerrelaterte lover og reguleringer.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for Mac
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for Apple TV
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for iPad

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis

• AirPort-enheten er mer enn ett år gammel
  • hvis produktet har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerrelaterte lover eller reguleringer, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Vi tar betalt for service som ikke dekkes av garantien (med mindre noe annet kreves av forbrukerrelaterte lover eller reguleringer). Hvis vi finner et problem med maskinvaren på AirPort-enheten din, kan vi utføre service på den eller erstatte den. Erstatningsproduktet er nytt eller tilsvarende nytt med hensyn til ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerrelaterte lover og reguleringer.

Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Gjør AirPort klar for service

Behold kabler og annet tilbehør mens du får utført service.

Etter service

Vi garanterer for servicen vår, inkludert erstatningsdeler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din eller dekningen til AppleCare-abonnementet ditt, avhengig av hvilken som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerrelaterte lover og reguleringer.