Kundeservicesenter for AirPort

Finn ut mer om servicealternativer og garantidekning for AirPort Express, Airport Extreme eller AirPort Time Capsule

Hvordan får jeg reparert AirPort-enheten min?

Apple tilbyr mange måter å få støtte og service for AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre kan svare på noen av spørsmålene dine, inkludert hvordan du konfigurerer Wi-Fi eller AirPlay, kobler en skriver til nettverket ditt, eller gjenoppretter innholdet fra en sikkerhetskopiering av AirPort Time Capsule.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi prøver å hjelpe deg over telefon eller avtaler en tid for reparasjon. Ha serienummeret på AirPort-enheten, Mac-maskinen eller iOS-enheten du bruker med AirPort Wi-Fi-basestasjonen, klart før du kontakter oss.

Finn serienummeret på produktet ditt
Identifiser AirPort-basestasjonen
Start en kundestøtteforespørsel

Send den inn

Kontakt oss. Hvis vi finner ut at du har et problem med programvaren, gir vi deg forsendelsesinstruksjoner for AirPort-enheten din. Vi utfører service eller gir deg en ny enhet så fort som mulig.

Start en serviceforespørsel

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Hvor mye kommer det til å koste?

Det er ikke noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Plan eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Hvis vi ikke kan utføre service på AirPort-enheten, må du kanskje erstatte den.

Kontroller garantidekningen

Hvor lang tid tar det?

Kilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Fem virkedager

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør tjenesteleverandøren

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nettet, avhengig av hvor du får utført servicen.

Kontroller statusen til serviceforespørselen

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker AirPort-enheten og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte den. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan kontrollere garantistatusen din på nettet og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les om Apples begrensede garanti
Sjekk garantidekningen
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerkjøpsloven

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for AirPort-enheten min?

Hvis du kjøper AppleCare Protection Plan for Mac, Apple TV eller iPad, får du eksperthjelp over telefon og servicealternativer for maskinvare på AirPort-enheten, med på kjøpet. AppleCare Plan dekker AirPort-produktet hvis:

• du kjøpte en AirPort-enhet mindre enn to år før du kjøpte Mac, Apple TV eller iPad, eller
  • du kjøpte en AirPort-enhet i løpet av perioden som dekkes av AppleCare Plan for Mac, Apple TV eller iPad

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for Mac
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for Apple TV
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for iPad

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis:

• AirPort-enheten er mer enn ett år gammel
  • Produktet har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Vi belaster deg for service utenom garantien. Hvis vi finner et problem med programvaren på AirPort-enheten din, kan vi utføre service på den eller gi deg en ny enhet. Erstatningsproduktet er nytt eller tilsvarende nytt med hensyn til ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Les Apples begrensede garanti
Les om Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Gjør deg klar for service på AirPort

Behold kabler og annet tilbehør mens du får service.

Etter service

Apple garanterer service, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare Plan-dekningen, avhengig av hva som er lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.