Hvis Siri Remote eller Apple TV Remote ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis fjernkontrollen ikke fungerer som den skal.

Prøv denne fremgangsmåten først

1. Hold deg innenfor rekkevidden til Apple TV (omtrent seks meter) og flytt alt som blokkerer banen mellom fjernkontrollen og forsiden av Apple TV, TV-en, mottakeren og lydplanken.

2. Lad fjernkontrollen i 30 minutter med en USB-C-til-USB- eller Lightning-til-usb-kabel og en USB-lader.

3. Koble Apple TV fra stikkontakten. Vent minst seks sekunder, og koble den til igjen.

Hvis volumknappene på Apple TV Remote slutter å fungere, kan du prøve dette.

Start fjernkontrollen på nytt

Apple TV Remote med TV/Kontrollsenter-knappen og Volum ned-knappen fremhevet i blått

Hvis fjernkontrollen fremdeles ikke fungerer som forventet, kan du prøve å starte den på nytt.

1. Trykk og hold på TV-/Kontrollsenter-knappenNo alt supplied for Image og Volum ned-knappenNo alt supplied for Image samtidig. Hold inne knappene i ca. fem sekunder, eller til statuslyset på Apple TV slår seg av og på igjen.

2. Slipp knappene. Deretter venter du fem til ti sekunder til Mistet forbindelsen-varslingen vises på TV-skjermen.

3. Vent mens fjernkontrollen starter på nytt. Når Tilkoblet-varslingen vises, kan du bruke fjernkontrollen.

Sammenkoble fjernkontrollen

Apple TV Remote med Tilbake- (eller Meny-) og Volum opp-knappen fremhevet i blått

Hvis fjernkontrollen fremdeles ikke fungerer som forventet, kan du prøve å sammenkoble den med Apple TV på nytt.

1. Pek fjernkontrollen mot Apple TV. Forsikre deg om at fjernkontrollen er omtrent 8 cm fra Apple TV.

2. Trykk på og hold inne TilbakeNo alt supplied for Image (eller Meny) og Volum oppNo alt supplied for Image i fem sekunder.

3. Hvis du blir bedt om det, plasserer du fjernkontrollen oppå Apple TV-enheten for å fullføre sammenkoblingen.

Hvis du ikke kan sammenkoble fjernkontrollen, må du kontrollere at Apple TV er oppdatert til den nyeste versjonen av tvOS. Du kan bruke Apple TV Remote på iPhone eller iPad til å navigere menyene i Apple TV for å finne ut hvilken tvOS-versjon du har.

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.