Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter: Løse problemer med flimring og vekking fra dvale

Finn ut hva du gjør hvis du får kontinuerlig flimring på skjermen eller hvis du får problemer med å vekke Mac-maskinen fra dvale, når du bruker en Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter.

Disse problemene kan oppstå fra tid til annen med noen LCD-skjermer som er koblet til en datamaskin med en Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter med firmwareversjon 1.01 eller 1.02. Hvis du får disse problemene og firmwareversjonen til adapteren er 1.01 eller 1.02, bør du bytte inn adapteren med en som har firmwareversjon 1.03. Det gjør du ved å kontakte AppleCare, oppsøke en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller oppsøke en Apple Store-butikk. Hvis du vil besøke en Apple Store-butikk, bør du avtale tid i Genius Bar (bare tilgjengelig i enkelte land).

Følg denne framgangsmåten for å finne ut hvilken firmwareversjon Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapteren har:

1. Bruk Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapteren til å koble en skjerm som virker, til Mac-maskinen.

2. Velg Om denne maskinen fra Apple ()-menyen.

3. Klikk på Mer info og deretter på Systemrapport-knappen.

4. Finn adapterens firmwareversjon under Grafikk/skjermer i Maskinvare-delen (som vist på bildet nedenfor). Når det gjelder datamaskiner med flere skjermkort, ruller du ned for å finne grafikkortet som Dual-Link DVI-adapteren og skjermen er koblet til.