Mac OS X v10.6: Kompatibilitet med 64-bits-kernel

Lær om kompatibilitet med 64-bits-kernel i Mac OS X v10.6.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Tredjeparters programvare (som en virtualiseringsmotor) eller maskinvare (som et PCIe-kort) som avhenger av en kjerneutvidelse som var kompatibel med Mac OS X Server v10.5, virker kanskje ikke på Mac-maskiner som bruker 64-bits-kernel i Mac OS X v10.6. Kontakt program- eller maskinvareleverandøren for å få en oppdatert kjerneutvidelse som virker med 64-bits-kernel i Mac OS X Server v10.6.

Som en midlertidig løsning kan du starte opp med 32-bits-kernel for å bruke eldre kjerneutvidelser til program- eller maskinvaren fra tredjepart.

Finn ut hvilke datamaskiner som bruker 64-bits-kernel i Mac OS X Server v10.6.