"Feil 1004 Prøv igjen senere" når du laster ned OS X Server v.2.2.3-oppdateringen

Hvis du får meldingen "Feil 1004 Prøv igjen senere" når du prøver å laste ned OS X Server v.2.2.3-oppdateringen, følger du framgangsmåten i denne artikkelen.

Når du prøver å laste ned OS X Server v.2.2.3-oppdateringen fra Mac App Store, kan du få meldingen "Feil 1004 Prøv igjen senere". Hvis du avbryter nedlastingen, kan du få en melding om at anmodningen ikke kunne fullføres og at du bør prøve på nytt senere.

Hvis det skjer, følger du disse instruksjonene for å installere OS X Server v.2.2.3-oppdateringen:

1. Avslutt Server-programmet hvis det er åpent.
  2. Kontroll- eller høyreklikk på Server-programsymbolet i Programmer-mappen.
  3. Velg "Vis pakkeinnhold" fra snarveismenyen.
  4. Åpne Contents-mappen i Finder-vinduet som vises.
  5. Endre navnet på mappen _MASReceipt til Gammel_MASReceipt.
  6. Åpne App Store fra Apple-menyen.
  7. Klikk på fanen Purchases (Kjøp) i App Store-vinduet og last ned OS X Server v2.2.3.