Legge til manglende brødtekstbokser i iBooks Author

Hvis du fjernet brødtekstbokser i iBooks Author, kan du prøve å bruke layouten på nytt, eller du kan legge til en ny tekstboks.

Hvis brødtekstboksen mangler på en side, kan du prøve å bruke layouten på nytt på kapittelet eller inndelingen du arbeider med.

1. Pass på at du kan se miniatyrsidene. Hvis de er skjult, går du til Vis > Miniatyrsider.
  2. Kontroll-klikk på miniatyren for siden, og velg Bruk layout på kapitler på nytt eller Bruk layout på inndelinger på nytt.

Hvis brødtekstboksen mangler fra layouten, kan du legge til en ny tekstboks.

1. Gå til Vis > Vis layouter.
  2. Velg layouten for siden du arbeider på.
  3. Klikk på Tekstboks og bruk håndtakene til å plassere den på siden. Hvis du vil endre utseendet på brødteksten, kan du justere innstillinger ved å bruke Layoutinspektør og Tekstinspektør.
  4. I Layoutinspektør velger du "Kan redigeres der layouten brukes" og deretter "brødtekst" fra Etikett-menyen.
    Layoutinspektør i iBooks Author
  5. Kontroll-klikk på miniatyren og velg Bruk layout på nytt for å bruke denne layouten på siden.