AppleCare teknisk opplæring leveres nå av ATLAS

AppleCare teknisk opplæring betjenes nå av Apple Technical Learning Administration System (ATLAS).  Denne artikkelen forklarer trinnene for å verifisere eller sette opp din ATLAS-tilgang til AppleCare tekniske kurs.

Bekrefte ATLAS-tilgang

1. Gå til atlaslms.apple.com og logg på med din Apple-ID.
  2. Hvis du ser en side som likner på den som vises her, er din tilgang allerede satt opp.

Be om ATLAS-tilgang

Hvis du ikke får tilgang til ATLAS ved å bruke Apple-IDen din, går du til Apple Professional Support Enrollment-siden for å registrere AppleCare-støtteproduktet eller registrere det på nytt.  Du vil trenge disse opplysningene:

• Fornavn
  • Etternavn
  • E-postadresse
  • Apple-IDen du skal bruke til å logge på ATLAS
    • iCloud (og .Mac eller MobileMe) Apple-IDer støttes ikke i ATLAS. Oppgi en alternativ Apple-ID eller opprett en ny ved å gå til https://certifications.apple.com og klikke på "Create an Apple ID" (Opprett en Apple-ID) nede til venstre.1
  • Kunder som har kjøpt AppleCare teknisk opplæring, må oppgi registreringsnummeret (finnes på Komme i gang-heftet i esken), Apple Sales Order-nummer, nettbestillingsnummer eller innkjøpsordrenummer som ble brukt til å kjøpe AppleCare teknisk opplæring.

Når tilgangen er bekreftet, vil du motta en e-postmelding fra AppleCare Agreement Support-teamet.

Spørsmål om ATLAS-innhold

Hvis du har ATLAS-tilgang, men har spørsmål om opplæringsinnholdet, kan du sende e-post til svc.trng@apple.com.

1 Hvis du har en .Me-, .Mac- eller .iCloud-konto som er knyttet til en eksisterende Tek-ID, kan du sende e-post til certifications@apple.com og be om å få den eksisterende Tek-ID overført til en ny Apple-ID.