iOS 7: Hvilke programvarefunksjoner støtter iPhone, iPad eller iPod touch?

Finn ut hvilke iOS 7-funksjoner din enhet støtter.

iOS 7-funksjoner og -egenskaper varierer for de ulike enhetene, og noen funksjoner er bare tilgjengelig på visse enheter og modeller.

Kontrollsenter
Varslingssenter ✓
Flerprogramkjøring
Kamera: Panorama- og sanntidsfiltre    ✓ 1
Kamera: 3x videozoom
Kamera: Seriebildemodus og sakte film
Bilder: Filtre ✓  ✓   ✓
AirDrop     ✓
Safari
iTunes Radio2
Siri3
App Store
Finn iPhone
FaceTime-lyd4
Kart: Nattmodus
Kart: Veibeskrivelser sving for sving
Touch ID
10-tasters kinesisk tastatur5
10-tasters koreansk tastatur5

Merknader:

1. Panorama er ikke tilgjengelig på modellen iPod touch (5. generasjon) 16 GB.
  2. iTunes Radio er ikke tilgjengelig i alle land.
  3. Siri krever Internett-tilgang. Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle land, og funksjonene kan variere avhengig av land. Det kan påløpe mobildatakostnader.
  4. FaceTime-lyd er kanskje ikke tilgjengelig på enheter som er kjøpt eller brukes i visse land, inkludert Kina. Det kan påløpe mobildatakostnader.
  5. Et 10-tasters tastatur er tilgjengelig på enheter som selges i Kina, Hongkong og Macau. Et 10-tasters tastatur er tilgjengelig på enheter som selges i Korea.

Kontrollsenter
Varslingssenter
Flerprogramkjøring  ✓
Kamera: 3x videozoom
Bilder: Filtre
AirDrop
Safari
iTunes Radio1
Siri2
App Store
Finn iPhone
FaceTime-lyd3
Kart: Nattmodus 4 4 4 4 4 4
Kart: Veibeskrivelser sving for sving   4 4 4 4 4

Merknader:

1. iTunes Radio er ikke tilgjengelig i alle land.
  2. Siri krever Internett-tilgang. Det er mulig at Siri ikke er tilgjengelig på alle språk eller i alle land, og funksjonene kan variere avhengig av land. Det kan påløpe mobildatakostnader.
  3. FaceTime-lyd er kanskje ikke tilgjengelig på enheter som er kjøpt eller brukes i visse land, inkludert Kina. Det kan påløpe mobildatakostnader.
  4. Nattmodus og veibeskrivelser sving for sving er bare tilgjengelig på iPod-modeller med mobildatafunksjon.
  5. Et 10-tasters tastatur er tilgjengelig på enheter som selges i Kina, Hongkong og Macau. Et 10-tasters tastatur er tilgjengelig på enheter som selges i Korea.

Hvis du vil se en liste over tilleggsfunksjoner og -egenskaper som er tilgjengelig på iOS-enheter, kan du se iOS 7-programvareoppdatering og tilgang til funksjoner.

iOS 7 er ikke tilgjengelig for iPhone 3GS eller eldre, iPod touch (4. generasjon) eller eldre og iPad (1. generasjon).