iPad: Batterisikkerhetssertifiseringer

Lær om batterisikkerhetssertifiseringer for iPad.

iPad har et avansert litiumpolymerbatteri som gir opptil ti timers bruk*. I tillegg til å sørge for brukstimer er iPad-batteriet konstruert for å oppfylle internasjonale standarder for sikkerhetssertifisering. Alle iPad-batterier er testet, sertifiserte og i samsvar med standardene som er oppført nedenfor. Disse standardene oppfyller sikkerhets- og testkriteriene som er nedfelt i FAA Advisory Circular AC 120-76B angående luftdyktighet og bruk av bærbare elektroniske pilotvesker.

• United Nations (UN) Transport Regulations UN38.3: Omhandler batterisikkerhet under lufttransport.
  • Underwriters Laboratory (UL) 2054: Omhandler sikkerheten til litiumionbatterier ved vanlig bruk. UL 60950-1 omhandler bruk av batterier i informasjonsteknologiutstyr.
  • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 1725: Dekker sikkerhet for litiumionbatterier ved generell bruk.

* Batteriets driftstid varierer etter bruk og konfigurasjon.