Meldinger: Om registreringstrinn

Meldinger krever noen ganger ekstra informasjon for å fullføre iMessage-registreringen. Lær hva du skal gjøre hvis du blir bedt om å utføre ekstra trinn under registreringen.

Når du åpner Meldinger og logger deg på for første gang, kan en dialogrute med en kundekode instruere deg om å utføre ekstra trinn for å bekrefte Apple-IDen din.

Hvis det er en ny Apple-ID, trenger du ikke å opprette en til. Hvis du vil bruke denne Apple-IDen sammen med iMessage, kontakter du kundestøtte for iMessage og oppgir koden nedenfor.

Apple-IDen kan ikke brukes til å konfigurere iMessage i øyeblikket. Hvis det er en ny Apple-ID, trenger du ikke å opprette en til. Hvis du vil bruke denne Apple-IDen sammen med iMessage, kontakter du kundestøtte for iMessage og oppgir koden nedenfor.

1. Klikk på Kontakt kundestøtte i dialogruten. Du vil bli henvist til en nettside som inneholder telefonnummeret til kundestøtte i ditt område.
  2. Ring nummeret for ditt område. I løpet av samtalen vil AppleCare be deg om å oppgi kundekoden.
  3. Når kontoen har blitt validert, logger du deg på Meldinger igjen med samme Apple-ID og passord.