GarageBand for iOS: Sikkerhetskopiere sanger

Når du lager sanger med GarageBand for iOS, blir sangene arkivert i programmet. Hvis du sletter GarageBand for iOS-programmet fra iOS-enheten, blir sangene slettet også. Et varsel vil informere deg om at filene vil bli slettet, men der er likevel en god vane å sikkerhetskopiere sangene når det er mulig.

Du kan sikkerhetskopiere sangene ved å sende dem til iTunes.

Sende en GarageBand for iOS-sang til iTunes:

1. Trykk på Mine sanger-knappen.
  2. iPad: iPhone og iPod touch:
  3. Trykk på Eksporter sang-knappen:
  4. Trykk på iTunes-knappen.
  5. iPad: iPhone og iPod touch:
  6. Trykk på GarageBand.
  7. iPad: iPhone og iPod touch:

Neste gang du synkroniserer mobilenheten, vises den eksporterte sangen i listen GarageBand-dokumenter under Fildeling i iTunes:

Merk: Send sangen som en GarageBand-sang hvis du vil åpne den med GarageBand på en mobilenhet eller Mac-maskin. Hvis du ønsker informasjon om hvordan du sender sanger til iTunes for Windows, kan du se denne artikkelen.

8. Nå kan du gjøre et av følgende for å få tilgang til sangen utenfor iTunes:
    • Dra sangen fra listen GarageBand-dokumenter til Finder.
    • Klikk på Arkiver i, naviger til plasseringen der du vil arkivere sangen, og klikk på Arkiver.

Hvis du vil ha mer informasjon om fildeling, kan du se denne artikkelen.