iAd Gallery: Vanlige spørsmål

Se de vanlige spørsmålene nedenfor for å få vite mer om iAd Gallery.

Utvid alle inndelinger | Minimer alle inndelinger

Hvor finner jeg iAd Gallery-appen?

Du kan laste ned iAd Gallery-appen gratis fra App Store på iPhone eller iPod touch.

Hva er systemkravene for å bruke iAd Gallery?

iAd Gallery-appen krever iOS 4.2.6 eller nyere og kan vises på iPhone 4, iPhone 3GS eller iPod touch (4. generasjon).

Hva slags annonser kan vises i iAd Gallery?

iAd Gallery oppdateres regelmessig for å inkludere et utvalg av de nyeste annonsene som vises i favorittappene dine i iAd-nettverket. Bla gjennom, søk i, les om og samhandle med annonser fra ledende merker rundt om i verden. Du kan også markere annonser og legge dem til under Loved (Elsket), slik at du lett kan gå tilbake til dem når som helst.

Når blir annonser lagt til eller fjernet?

iAd Gallery oppdateres regelmessig for å inkludere et utvalg av de nyeste annonsene som vises i favorittappene dine i iAd-nettverket.

Hvorfor virker ikke en annonse under Loved (Elsket)?

Når vi trekker annonser fra iAd Gallery , vil det se ut som om de er deaktivert under Loved (Elsket). Du kan slette alle annonser under Loved (Elsket) når som helst.

Hvorfor har noen annonser funksjoner som er deaktivert?

Noen annonser i iAd Gallery inkluderer innhold som ikke er tilgjengelig i øyeblikket, så derfor er de deaktivert.

Hvor kan jeg finne iAd-annonser utenfor iAd Gallery?

Du kan finne iAd-annonser i mange av favorittprogrammene dine. Alle iAd-annonser identifiseres nede i høyre hjørne av annonsen.

Hvordan finner jeg ut mer om iAd-annonser?

Hvis du ønsker mer informasjon om annonser i iAd-nettverket, kan du gå til http://advertising.apple.com/.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan tjene penger ved å ha iAd-annonser i appene dine, kan du gå til http://developer.apple.com/iad/.

Hvis du har problemer med en app, kan du se Løse problemer med apper som er kjøpt fra App Store.