iPod Hi-Fi: Hvordan du forlenger batteribrukstiden

Bruk tipsene nedenfor til å forlenge kontinuerlig avspillingstid når du bruker iPod Hi-Fi med batterier.

• Bruk nye D-batterier av kjent merke.
  • Unngå bruk av batterier som er merket som "heavy duty".
  • Sørg for at alle seks batteriene er av samme type. Ikke bland forskjellige batterityper (alkaliske, NiMH, oppladbare).
  • Batterier som ikke er oppladbare gir vanligvis lenger kontinuerlig avspillingstid enn oppladbare batterier.
  • Lad iPod-enheten helt opp før du bruker den med iPod Hi-Fi.
  • Spill iPod Hi-Fi ved laveste volumnivå, minimer hvor ofte den brukes ved maksimalt volum.
  • Unngå å bruke iPod Hi-Fi ved ekstreme temperaturer (varme eller kalde).
  • Hvis batteriene utsettes for ekstreme temperaturer, må de kjøles ned eller varmes opp til romtemperatur før de kan brukes.
  • Noen generiske batterier har kanskje ikke nok strøm til å kjøre iPod Hi-Fi. Du kan sammenligne batterispenning ved å sammenligne spesifikasjonen for milliampere per time (mAh) for hvert batteri.
  • Koble iPod Hi-Fi til vekselstrøm når det er mulig.
  • Hvis du planlegger å ikke bruke iPod Hi-Fi i en lengre periode, kan du ta batteriene ut for å forlenge kontinuerlig avspillingstid.
  • Fjern iPod-enheten fra iPod Hi-Fi når den ikke er i bruk.