Om Mac OS X v10.6.5-oppdateringen

Mac OS X v10.6.5-oppdatering

Oppdatere systemet ditt

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple ()-menyen for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Når Programvareoppdateringer viser "Programvaren er allerede oppdatert", kan du være sikker på at alle tilgjengelige oppdateringer har blitt installert.

Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Du kan manuelt laste ned oppdateringens installeringsprogram. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Hva er inkludert?

Generelle rettelser og forbedringer

• Forbedrer påliteligheten sammen med Microsoft Exchange-tjenere.
  • Adresserer ytelsen i enkelte bildebehandlingsoperasjoner i iPhoto og Aperture.
  • Adresserer stabilitet og ytelse i grafikkprogrammer og spill.
  • Løser et problem med forsinkelse mellom utskriftsjobber.
  • Løser et utskriftsproblem for enkelte HP-skrivere som er koblet til en AirPort Extreme.
  • Løser et problem ved draing av kontakter fra Adressebok til iCal.
  • Løser et problem med at draing av et objekt fra en stakk fører til at Dock ikke skjules automatisk.
  • Løser et problem med at informasjon fra Wikipedia ikke vises riktig i Ordliste.
  • Forbedrer ytelsen til MainStage på enkelte Mac-maskiner.
  • Løser mellomromsproblemer med OpenType-fonter.
  • Forbedrer påliteligheten sammen med enkelte Bluetooth-leselister.
  • Løser et VoiceOver-problem ved lesing av enkelte websteder med Safari 5.
  • Forbedrer Bluetooth-sammenkobling med Magic Trackpad.
  • Løser ytelsesproblemer med skjermer fra tredjepart som bruker InstaPort-teknologi.
  • Legger til SSL-støtte for overføring av filer med iDisk.
  • Løser et problem med åpning av 4-opp Photo Booth-bilder i Preview.
  • Løser problemer med tastaturresponsivitet i Dock når Spaces er slått på.
  • Løser et problem med synkronisering av Adressebok med Google.
  • Løser et problem med å svare på en Mail-melding som er sendt av en person som har et navn som inneholder visse tegn, som é eller ü.
  • Forbedrer ytelsen for brukere som er bundet til et Active Directory-domene.
  • Forbedrer påliteligheten til Ethernet-tilkoblinger.
  • Systemer med et Mac Pro RAID-kort (tidlig 2009) installert, kan nå setets i dvalemodus. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Mac Pro RAID-kort (tidlig 2009): Aktivere systemdvale.
  • Forbedrer påliteligheten til Fibre Channel-tilkoblinger, løser et mulig problem med tilgjengelighet for Xsan-volumer.
  • Legger til RAW-bildekompatibilitet for flere digitalkameraer.
  • Sikkerhetsforbedringer. Hvis du ønsker informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du lese denne artikkelen.

Denne oppdateringen inkluderer også forbedringene i Mac OS X v10.6.1-, 10.6.2-, 10.6.3- og 10.6.4-oppdateringene.