Safari 5: Når du kan forvente et låsesymbol med kryptert innhold

Denne artikkelen forklarer når du kan forvente å se låsesymbolet når du blar gjennom websider med kryptert innhold ved bruk av Safari 5.

Når du går til en webside som bare inneholder kryptert innhold ved å bruke Safari 5, vil du se låsesymbolet.

Hvis du bruker Safari 5 for Mac, vises låsesymbolet i det øvre høyre hjørnet av Safari-vinduet:

Hvis du bruker Safari 5 for Windows, vises låsesymbolet til høyre i adressefeltet:

Låsesymbolet forteller deg at websiden bare inneholder kryptert innhold.

Tips: Når du klikker på låsesymbolet, vil du se webstedsertifikatet.

Når du går til en webside som inneholder noe ukryptert innhold, vil du ikke se låsesymbolet.