iPhone og iPod touch: Kalibrere Nike+

Når du bruker iOS 4 eller senere, har ikke Nike+-programmet valg for kalibreringsøkt. Istedet kan du kalibrere på slutten av alle økter.

Bruk følgende trinn for å kalibrere Nike+:

1. Trykk Nike+ på iPhone eller iPod touch og start en økt.
    • Merk: Du må aktivere Nike+-programmet i Innstillinger > Nike+ og koble til en Nike+-sensor for å bruke Nike+-funksjonen.
  2. Når økten din er ferdig, klikker du Kalibrer.

Oppsummering

3. Spesifiser den faktiske distansen og trykk deretter Ferdig.

Kalibrering

4. Trykk Ferdig en gang til for å lagre kalibreringen.

Trykk på Ferdig

Du kan se datoen for din siste kalibrering på Økt-skjermen i Nike+-programmet.

Treningsprogrammer

Merk: Etter oppdatering til iOS 4 fra en tidligere versjon av iOS, kan det hende at kalibreringsinformasjonen ikke vises på hovedskjermen i Nike+ før etter du har utført din første økt.