Om Mac OS X v10.6.4-oppdateringen

Lær om Mac OS X v10.6.4-oppdateringen.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-eskeMac OS X v10.6.4-oppdatering

Oppdatere systemet ditt

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple (???)-menyen for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Når Programvareoppdateringer viser "Programvaren er allerede oppdatert", kan du være sikker på at alle tilgjengelige oppdateringer har blitt installert.

Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Du kan manuelt laste ned oppdateringens installeringsprogram. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Hva er inkludert?

Generelle rettelser og forbedringer

• forbedrer kompatibilitet med noen leselister
  • løser et problem som får tastaturet eller styreflaten til å slutte å svare
  • løser et problem som kan hindre at enkelte Adobe Creative Suite 3-programmer åpnes
  • adresserer problemer med kopiering, endring av navn på eller sletting av filer på SMB-filtjenere
  • forbedrer påliteligheten til VPN-tilkoblinger
  • løser et avspillingsproblem i DVD-spiller når fjerning av linjesprang med God kvalitet brukes
  • løser et problem med redigering av bilder med iPhoto eller Aperture i fullskjermmodus
  • løser et problem med Foreldrekontroll-tidsgrenser for brukere av Open Directory eller Active Directory
  • løser et problem med skjermdvale på MacBook Pro-datamaskiner (tidlig 2010)
  • løser et problem med MacBook Pro-datamaskiner (tidlig 2010) der høyre høyttaler kan høres høyere enn venstre høyttaler
  • inkluderer Safari 5.0. Hvis du ønsker mer informasjon om Safari 5.0, kan du se denne websiden.
  • Sikkerhetsforbedringer. Hvis du ønsker informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du lese denne artikkelen.

Rettelser og forbedringer for Aperture 3

• legger til støtte for fast fotomodus for flere digitalkameramodeller
  • adresserer kompatibilitetsproblemer med IPTC-metadata

Rettelser og forbedringer for eksterne enheter

• RAW-bildekompatibilitet for flere digitalkameraer
  • løser et problem med bruk av USB-webkameraer fra tredjepart
  • løser et problem med støy ved bruk av enkelte FireWire-lydenheter fra tredjepart
  • løser sammenkoblingsproblemer med Apple Remote-fjernkontroller

Denne oppdateringen inkluderer også forbedringene i Mac OS X v10.6.1-, 10.6.2- og 10.6.3-oppdateringene.