Om Mac OS X v10.6.3-oppdateringen

Få informasjon om hva som inkluderes med Mac OS X v10.6.3-oppdateringen og les tips om hvordan du oppdaterer systemet ditt til den nyeste programvaren.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-eskeMac OS X v10.6.3-oppdatering

Oppdatere systemet ditt

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple ()-menyen for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Når Programvareoppdateringer viser "Programvaren er allerede oppdatert", kan du være sikker på at alle tilgjengelige oppdateringer har blitt installert.

Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Du kan manuelt laste ned oppdateringens installeringsprogram. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Hva er inkludert?

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se denne artikkelen.

Generelle operativsystemrettelser- og forbedringer er inkludert for

• ytelsen til Logic Pro 9 og Main Stage 2 ved kjøring i 64-bits modus
  • pålitelighet ved utskrift
  • pålitelighet for dvale og oppvekking ved bruk av Bonjour våkne etter behov
  • et fargeproblem i iMovie med HD-innhold
  • lysende, faste eller mørke piksler ved visning av video fra det innebygde iSight-kameraet i iMac (slutten av 2009)
  • et problem der Finder rapporterer en -36-feil ved kopiering av kataloger til en stasjon som er formatert som FAT32
  • pålitelighet for fotoskjermsparere
  • kompatibilitetsproblemer med OpenGL-baserte programmer
  • et problem der skygger i PDF-forhåndsvisninger av Aperture-bøker er svarte i stedet for grå
  • et problem der mikrofonnivået i iChat ikke øker volumet etter at det har blitt redusert for å hindre en tilbakekoblingshendelse
  • pålitelighet for enkelte tredjeparts USB-enheter
  • Kontoer-valgruten kan nå begrense pålogging til medlemmer av grupper som en annen katalogtjeneste enn Apples er vert for, for eksempel Active Directory
  • bestilling av DNS-tjener som angitt i Nettverksvalg og DNS-pålitelighet. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Mac OS X v10.6 håndterer DNS-tjenere som ikke svarer, kan du se denne artikkelen.
  • pålitelighet og kompatibilitet for QuickTime X
  • Datainnsamling: Mac OS X v10.6.3 kan samle inn diagnose- og bruksinformasjon fra Mac-maskinen og sende den til Apple for automatisk analyse. Informasjonen samles inn kun med din eksplisitte tillatelse, og sendes anonymt til Apple. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se denne artikkelen.

Rettelser til AirPort og trådløst nettverk for

• generell pålitelighet for trådløse tilkoblinger
  • bedre 802.1X-pålitelighet, inkludert lukkede nettverkstilkoblinger, og WPA2
  • pålitelighet for dvale/vekking for gjeldende iMac-modeller ved tilkobling til trådløse nettverk på 2,4 GHz

Dato- og klokkeslettrettelser for

• regler for sommertid for å gjenspeile nylige endringer i områder som inkluderer Argentina, Fiji, Pakistan og Antarktis

Directory Services-rettelser for

• et problem som kunne føre til at systemet ble ustabilt og ikke svarte når det var bundet til en LDAP-tjener ved bruk av SSL
  • et problem der kataloggodkjenning over Ethernet nå vil lykkes når påloggingsvinduprofilen 802.1X er på plass, men det trådløse nettverket ikke er tilgjengelig

File Services-rettelser for

• et problem som kunne hindre arkivering av filer fra Microsoft Office 2008 til et SMB-tjenervolum
  • problemer med å kopiere, gi nytt navn til eller slette filer på et SMB-tjenervolum
  • klartekstgodkjenning til en SMB-filtjener

iCal-rettelser for

• endring av invitasjonslisten for en enkelt forekomst av en gjentakelseshendelse. Slike endringer vil ikke lenger "avbestille" plasseringen av møtet.
  • et problem der nye invitasjoner på en Microsoft Exchange-tjener kanskje ikke vises i kunngjøringsruten
  • riktig visning av gjentagende Microsoft Exchange-hendelser som har en angitt sluttdato. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se denne artikkelen.

Mail-rettelser og -forbedringer for

• et problem som fører til at farger for meldingsbakgrunner vises feil i Mail
  • signering og kryptering av meldinger, for eksempel ved bruk av en Entrust PKI (Public Key Infrastructure)
  • synkronisering av Sendt-postkassen på en Microsoft Exchange-tjener
  • et problem som kunne få Mail til å slette postkasser på en Microsoft Exchange-tjener som befinner seg bak en belastningsfordeling for Internett

Rettelser og forbedringer for mobilkontoer for

• synkronisering av Hjem-kataloger når katalogen befinner seg på en SMB-filtjener
  • riktig varsling til mobile brukere i et Active Directory-domene om kommende utløp av passord
  • opprettelse av en mobil konto som bruker smartkortgodkjenning, uten bruk av et kommandolinjeverktøy
  • pålitelighet i bakgrunnssynkronisering

MobileMe-rettelser og -forbedringer for

• et problem der filmer ikke kunne vises i Safari ved besøk på www.me.com/gallery
  • pålitelighet for iDisk Sync
  • pålitelighet ved synkronisering av kalendere

Foreldrekontrollrettelser og -forbedringer for

• gjenoppretting av funksjonalitet for Safari-bokmerker til foreldrekontrollbrukere
  • bedre håndtering av Safari-bokmerker ved bruk av foreldrekontroller
  • mer pålitelige begrensninger ved oppstart av programmer ved bruk av foreldrekontroll

Rosetta-rettelser for

• et problem som hindret filer med tegnene # eller & i navnet, fra å åpnes i Rosetta-programmer

System Imaging-rettelser og -forbedringer for

• asr-kommandoen, som nå godtar valget "--allow fragmented catalog" ved gjenoppretting av bilder som har en fragmentert katalogfil. Skriv "man asr" i Terminal hvis du vil ha mer informasjon.
  • installer-kommandoen, som nå kan brukes til å oppgradere et Mac OS X v10.5-system med en QuickTime 7 Pro-nøkkel installert, til Mac OS X v10.6

Time Machine-rettelser og -forbedringer for

• pålitelighet fra Time Machine-til-Time Capsule-sikkerhetskopier, inkludert flere datamaskiner
  • et problem med Time Machine der systemsikkerhetskopier kunne gjenopprettes til Mac-konfigurasjoner som ikke støttes
  • et problem der en Time Machine-sikkerhetskopi kanskje ikke virket ved bruk av en AirPort-tilkobling

Xsan-rettelser og -forbedringer for

• påliteligheten til Fibre Channel-tilkoblinger til en Xserve RAID
  • et problem som kunne føre til at størrelsen på enkelte Fibre Channel-LUNer ble rapportert feil

Kombinasjonsoppdateringen for Mac OS X v10.6.3 inkluderer også forbedringer gitt i Oppdateringen for Mac OS X v10.6.1 og Oppdateringen for Mac OS X v10.6.2.

For å motta alle forbedringene som er listet over, krever noen systemer Mac OS X v 10.6.3 Supplemental Update, som er tilgjengelig via Programvareoppdatering.

Tips: Hvis du ikke finner Mac OS X v 10.6.3 Supplemental Update i Programvareoppdatering, trenger du ikke å installere den.

Merk: Supplemental Update er for alle systemer som har blitt oppdatert fra Mac OS X v10.6 ved bruk av Mac OS X Update Combined v10.6.3, build 10D573. Det er ikke nødvendig på systemer som har blitt oppdatert fra Mac OS X v10.6.1 eller 10.6.2, og det er ikke nødvendig på systemer som har blitt oppdatert fra Mac OS X v10.6 ved bruk av Mac OS X Update Combined v10.6.3, v1.1.