Mac OS X v16.0: Lyd kan gå tilbake til interne høyttalere etter oppdatering til 10.6.2 eller 10.6.4

Etter installering av Mac OS X v10.6.2 eller v10.6.4-oppdateringen, kan lydutgangen endres til din Macs interne høyttalere.

Følg disse trinnene for å endre lydavspillingsinnstillingene tilbake:

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen.
  2. Velg Lyd fra Vis-menyen.
  3. Klikk på fanen Lyd ut.
  4. Velg lydutgangskilden du foretrekker fra den gitte listen. Alternativene varierer avhengig av Mac-model og tilkoblede enheter.

Etter å ha valgt ønsket lydutgangskilde, blir innstillingen lagret. Det skal ikke være nødvendig å endre lydutgangskilden igjen, hvis du ikke ønsker en annen lydutgangskilde.