Ytelsesoppdatering 1.0

Denne oppdateringen adresserer tilbakevendende harddiskrelaterte stopp som er rapportert av et lite antall kunder.

Lær hvordan du bruker Ytelsesoppdatering 1.0 på en Intel-basert Macintosh-datamaskin.

1. Avslutt alle åpne programmer. Last deretter ned og installer oppdateringen for Mac OS X v10.5 Leopard eller Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  2. Nedlastingen vil plassere diskfilen med et installeringsprogram i nedlastingsmappen eller i mappen som er angitt på Generelt-fanen under Safari > Valg.
  3. Hvis du lastet ned diskfilen via Safari, vil Safari varsle deg om at det er et program i filen. Klikk på OK for å fortsette.
  4. Hvis "Åpne sikre filer etter nedlasting" er aktivert i Safari-valgene, vil diskfilen aktiveres automatisk. Hvis dette valget ikke er aktivert i Safari, dobbeltklikker du på diskfilen for å aktivere den.
  5. I den aktiverte diskfilen dobbeltklikker du på PerformanceUpdate.pkg-filen for å starte firmwareoppdateringen.
  6. Det vises et velkomstbilde. Klikk på Fortsett.
  7. Hvis du ser meldingen "Denne datamaskinen trenger ikke denne oppdateringen", betyr det at datamaskinen ikke oppfyller kravene for denne oppdateringen.
  8. Det vises et vindu med Programvarelisensavtale. Klikk på Fortsett.
  9. Klikk på Enig for å godta vilkårene.
  10. Det åpnes et standard installeringsvindu. Klikk på Installer for å installere ytelsesoppdateringen.
  11. Skriv administratorpassordet for datamaskinen ved ledeteksten. Klikk på OK.
  12. Det vises en dialogrute som informerer om at datamaskinen må startes på nytt når installasjonen er fullført. Klikk på Fortsett installering.
  13. Det vises et vindu med meldingen "Installeringen var vellykket". Klikk på Omstart.
  14. Datamaskinen skal starte på nytt. Hvis datamaskinen ikke starter på nytt, kontakter du AppleCare for mer informasjon.