Om oppdateringen for Mac OS X v10.6.2

Lær om oppdateringen for Mac OS X v10.6.2.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-eskeMac OS X v10.6.2-oppdatering

Denne oppdateringen anbefales for brukere av Mac OS X v10.6 til og med v10.6.1 Snow Leopard og inkluderer generelle rettelser til operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Mac-maskinen.

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette nettstedet.

Oppdatere systemet ditt

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple (???)-menyen for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Når Programvareoppdateringer viser "Programvaren er allerede oppdatert", kan du være sikker på at alle tilgjengelige oppdateringer har blitt installert.

Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Du kan manuelt laste ned oppdateringens installeringsprogram. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Hva er inkludert?

Generelle operativsystemrettelser som er levert:

• et problem som førte til at data ble slettet ved bruk av en gjestekonto
  • et problem som kan føre til at systemet uventet logger av
  • påliteligheten til menytillegg
  • et problem i Ordliste når hebraisk brukes som hovedspråk
  • lukkerklikk-lydeffekt når det tas et skjermbilde
  • et problem med glibevegelse med fire fingre
  • et problem med å legge bilder til kontakter i Adressebok
  • et problem i Front Row som kan føre til trege eller langsomme bildefrekvenser ved avspilling av videoer
  • oppretting av mobile kontoer for Active Directory-brukere
  • pålitelighet og varighet av VPN-tilkoblinger
  • generelle pålitelighetsforbedringer for iWork, iLife, Aperture, Final Cut Studio, MobileMe og iDisk
  • generelle forbedringer av VoiceOver-ytelse
  • denne oppdateringen løser videoavspillings- og ytelsesproblemer for iMac (21,5 tommer, slutten av 2009) og iMac (27 tommer, slutten av 2009) som kan oppstå i visse situasjoner dersom AirPort er slått på

Fontrettelser for:

• et problem med fontavstand
  • et problem der enkelte fonter mangler
  • fontdupliseringsproblemer
  • et problem der enkelte PostScript Type 1-fonter ikke virker riktig

Grafikkrettelser for:

• et problem ved tilkobling av skjermer til DVI- og Mini DisplayPort-adaptere
  • et problem der lysstyrkeinnstillingen ikke tas vare på ved omstart
  • adressefunksjonalitet for spesifikke skjermmodeller
  • generelle pålitelighets- og ytelsesforbedringer ved bruk av enkelte programmer

Mail-rettelser for:

• en situasjon der ulest-antallet i Mail ikke oppdateres riktig når meldinger leses på en annen datamaskin
  • et problem der slettede RSS-strømmer kan returnere
  • et problem der Mail ikke kan forhåndsvise eller hurtigvise vedlegg når det lages en ny melding
  • et problem som kan føre til at Adressebok og/eller Mail slutter å svare når det åpnes
  • forbedret linjebrytingskompatibilitet ved sending til visse postklienter og Microsoft Exchange Server
  • et problem der Mail rapporterer "Konto har overskredet båndbreddegrenser" for enkelte Gmail-kontoer

MobileMe-rettelser for:

• ytelse ved åpning av filer fra iDisk via Finder og synkronisering av iDisk-filer
  • et problem der synkronisering av iDisk-filer ikke fortsetter forbi "kontrollerer objekter"
  • pålitelighet og ytelse ved synkronisering av kontakter, kalendere og bokmerker med MobileMe (synkronisering med iTunes og iSync er også forbedret)
  • et problem som hindrer enkelte brukere i å logge på MobileMe via Systemvalg-ruten i MobileMe

Nettverksfilsystem -rettelser for:

• kompatibilitet med AFP-tjenere fra tredjepart
  • filsynkronisering for portable Hjem-mapper

Utskrifts- og faksrettelser for:

• forbedringer av automatiske skriveroppdateringer
  • Skriv ut-dialogruten lar deg skrive inn og sende til mer enn én faksmottaker

Safari-rettelser for:

• et problem med forvrengt grafikk i Top Sites
  • pålitelighet til Safari-pluginmoduler

Kombinertoppdateringen for Mac OS X v10.6.2 inkluderer også forbedringer fra oppdateringen for Mac OS X v10.6.1.